Pages

Search This Blog

2017. augusztus 27., vasárnap

MEET WITH REVOLVE X LOVERS & FRIENDS


Amikor elindítottam a blogot, sokat álmodoztam arról, hogy egy nap majd beteljesül az az álmom, hogy sikerül egy olyan igényes és részletgazdag platformot létrehoznom, ami a hobbit munkává formálja, ami nemcsak számomra nyújt kikapcsolódást, hanem az Olvasók számára is, és amely egyszer kinövi magát és képes lesz egy saját brandként működni. Reméltem, hogy lehetőségem lesz nagy cégek bizalmát és kedvességét elnyerni, és bíztam abban, hogy mások is felismerik majd azt a munkát, ami a karakterek, bejegyzések és képek mögött húzódik meg. Idáig még nagyon hosszú az út, és nagyon sok az a belefektetett energia is, amit még fel kell göngyölítenem. Néhány héttel ezelőtt azonban egy olyan e-mail várt a postafiókomban, ami az egyik ilyen építőkövet jelentette a vágyaim és álmaim felé.
Ha Ti is sokat tapogatjátok a kijelzőn az instagramot és több nagy táborral rendelkező külföldi divatbloggert követtek – például @camilacoelho-t, @songofstyle-t, @sincerelyjules-t vagy épp @tashoakley-t –, akkor már biztosan találkozhattatok a Revolve nevével, ami az egyik legnagyobb és legismertebb amerikai ruházati weboldal, és olyan márkákat forgalmaz, mint például az egyik nagy kedvencem a Tularosa, vagy a Grlfrnd, a House of Harlow 1960, az Ale by Alessandra, a Lovers & Friends, és még sokan mások.  Mióta csak belecsöppentem a bloggerek világába, egyre többet jött velem szembe ez a név, és én egyre inkább töretlen csodálattal néztem a lányokon ezeket a ruhadarabokat, és azokat a mesébe illő helyszíneket, ahová a márka képviseletében jutottak el. Emlékszem, hogy folyton arról ábrándoztam, hogy egy nap talán én is ebbe a körbe kerülhetek, de az igazság az, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy ez ép ésszel belátható időn belül meg is történik velem. Épp ezért képzelhetitek, hogy milyen örömtáncot jártam, amikor felvillant a kijelzőmön a tőlük kapott e-mail, melyben azt írták, hogy szeretnének velem együtt dolgozni. Ruhákat már szinte bárhonnan lehet kollaborálni, így ez számomra nem a márkákról vagy az ajándékokról szólt. Sokkal inkább arról az elismerésről, amire régóta vágytam. Szavakkal el sem tudtam mondani, hogy mennyire boldog voltam.

Az egyik termék, amit az oldalról választottam, ez a Lovers & Friends velúr öv volt. Régóta bolondulok az övekért, imádom őket ruhák derekára tenni – még az én botsáska alakomból is képesek valamit optikailag formálni. Ez ráadásul külön plusz pontot érdemelt, mert úgy kötheted meg, ahogy épp szeretnéd – ha épp egy kimonót vagy bármilyen más plusz réteget is a ruhádhoz akarsz erősíteni, nem kell szoros kompromisszumot kötnöd az öv méretével.

Alig várom, hogy megmutassam Nektek a másik választásomat is!

Con amore,
Zsófi








öv: REVOLVE x Lovers & Friends (hasonló itt, itt és itt) | ruha és kimono: ZARA | cipő: MANGO

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok az elismeréshez! Igazán szép és hangulatos képek szulettek, és amelyeken látszik is, hogy milyen sokat jelent ez neked! :) Nagyon tetszik az osszeállítás is, ilyenkor szoktam irigyelni a magas lányokat. Ugyanis az én 155 cm-en máshogy mutatnak a ruhák! :D

    Elnézést kérek az ékezetek hiánya miatt, csak angol billentyuzetet használok.

    Szép napot és kellemes hétvégét kívánok neked!

    Mimi
    www.mimicreate.com

    VálaszTörlés

Shop my favourites: