Pages

Search This Blog

2015. november 20., péntek

TÜKRÖM, TÜKRÖM

– nagyító alatt a L'Occitane Pivoine Sublime termékcsalád hidratálója –


Nőként a génjeinkben kellene, hogy hordozzuk azokat a tulajdonságokat, amelyek a napi rutinjainkat megkülönböztetik a férfiakétól. A fürdőszoba hosszútávú kibérlése, a tükör előtti pepecselés, a polcokat elárasztó félig üres kozmetikai termékek és a bőrápolásra fordított energia mind különbséget tesz a nemek között. Az én génjeim valahol tévútra tértek, rendszerint csak a gyűjtögető életmód fázisáig jutottam el, a lelkesedés azonban valahol az első és a második tesztelés között mindig elveszett. Betudható ez a nem jól kiválasztott krémeknek, illetve a lustaságomnak is – lehettem én ébredés után maga Csipkerózsika is, de nem volt az a hidratáló, ami kiimádkozott volna lefekvés előtt a fürdőszobáig, még akkor sem, ha ez a kis garzonom méreteit tekintve nem lett volna nagy erőfeszítés, elvégre az ágyból szinte elérem a fürdőszobai csapot. 
A szokásaimat a hidegre forduló idő törte meg. A téli napok a legedzettebb bőrön is kifognak, és egy kis odafigyelés nélkül könnyen lesz smirglipapírt megszégyenítően száraz minden szabad bőrfelületünk. Az arcbőröm elleni puccsot elkerülvén idejét láttam, hogy végre beszerezzek egy olyan hidratálót, ami egy tégelyen belül összesíti mindazt, amit egyébként különböző krémek együttes használatával érnék csak el. 
A választás a L'Occitane Pivoine Sublime Peónia Bőrtökéletesítő arckrémjére esett. Alapvetően nem birtokolok egy ideális bőrtípust, leginkább a kombinált kategóriába sorolnám magamat azzal, hogy olykor-olykor nem csak lélekben érzem magamat tinédzsernek. A hidratálót 24 órás bőrtökéletesítőként kínálják, amely – ahogyan azt írják – megszépíti és ragyogóvá teszi a bőrt, továbbá javítja annak textúráját és intenzíven hidratálja azt. Az üzletben dolgozók egyúttal megnyugtattak, minden kívánságomnak eleget tesz, hiszen a fenti áldásos hatásai mellett javítja a bőrhibákat, csökkenti a finom ráncokat és a összehúzza a pórusokat. Több nem is kellett, a táskámban landolt a krém.
Este alig vártam, hogy kipróbáljam, úgy csomagoltam ki a tégelyt a dobozból, mintha a karácsonyfa alatti dobozokat bontogatnám. Az első benyomás a felszabaduló virágillat volt, ami a krém felkenése után is jóval fennmaradt az arcomon. A bazsarózsa egyébként is az egyik kedvenc virágom, és mivel a krémhez a franciaországi Drôme megyében termő peóniából nyertek kivonatot, így mindenképpen járt a plusz pont. Az első tapasztalat, amit a krém felkenése után tapasztaltam, hogy a bőr egyből bársonyosabb textúrát kapott. Hamar felszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet és ráadásul elég egy kis krémet felvinni az arcra ahhoz, hogy az egészet befedje. Épp ezért azon túl, hogy állagát tekintve nagyon könnyű eloszlatni, még gazdaságos is, ami ár-érték arányt tekintve mindenképp szem előtt tartandó, ha az ember lánya egy nagyobb márkától választ terméket.
Bőrtökéletesítés. Ahogy a nevéből is kitűnik, a krém bőrtökéletesítést ígér, amelyről a peóniakivonatot és ásványalapú optikai korrektort tartalmazó Pivoine sublime komplexum gondoskodik. Nekem szükségem volt pár használatra ahhoz, hogy valóban szemmel látható eredményt érjek el, viszont rendszeres használat mellett valóban egységesebb bőrt biztosít.
Ha érdekelnek az összetevők, kattints IDE, a lap alján megtalálhatóak az alkotóelemek. Számomra minden krém egy orosz rulett, végtelenül érzékeny a bőröm, és bár van papírom arról, hogy melyek azok a kémiai anyagok, amelyekre a bőröm köszöni, de inkább allergiával válaszol, mégis nehéz kiszűrni, hogy melyik hordozóelem lesz a következő, ami ilyen tünetet vált ki. Jelentem, a peónia krém sokadik használata után is virul a bőröm.
Ha megtetszett a termék, 11.900 forintos áron tudtok hozzájutni a L'Occitane üzletekben.

Con amore,
ZsófiNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: