Pages

Search This Blog

2014. június 11., szerda

PRISON BREAK

Amikor a blogom írásának nekiláttam megfogadtam, hogy igyekszem azt minél teljesebb tartalommal megtölteni, kerülvén a "Ma nagyon meleg van, ezért ezt vettem fel..." kaliberű három soros bejegyzéseket. Az utóbbi napokban egy Coelho-Oravecz párost megszégyenítve igyekeztem magvas gondolatokat alkotni az új bejegyzésemhez, de a jelenlegi "Háziőrizet" sorozatom 4. évadának 5. részében kudarcot vallottam, a sok magolás után sokkal inkább hasonlított az írásom egy bűnügyi szemlére, mintsem egy divatblog posztjára – így mindenkit kímélve inkább hagyom, hogy a képek érvényesüljenek a szavak helyett.Nadrág, felső: ZARA
Táska: Deichmann
Cipő: Valentino/ Il Bacio di Stile,
Karkötők: Bijou Brigitte
Óra: Michael Kors

Nyáron leginkább a lapos cipőket részesítem előnyben – a saruktól kezdve a balerinákig szinte kivétel nélkül–,  tekintve hogy a klimaxra hajazó meleget pont elég elviselni, az én tűrőképességi skálámba egy kényelmetlen magassarkú már nem fér bele. Hozzáteszem ez a cipő is egy láb-terrorista, de régi vágyam volt,  hogy a gyűjteményem részét képezze, úgyhogy valamit valamiért; előbb utóbb majd én is betöröm őt.
A szett többi részét nem gondoltam túl, igyekeztem olyan romantikus darabokat összepárosítani, amik a cipő színével még köszönőviszonyban sincsenek, így még inkább szembetűnőbb az eredmény. Remélem tudtok majd egy-két ötletet csempészni a bejegyzésből a saját ruhatáratokhoz is! Legyen szép napotok!

Zsófi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: