Pages

Search This Blog

2014. május 8., csütörtök

WHITE ON WHITE

Nálam sajnos minden évben két-két nyári-, illetve téli időszámítás szerepel; az egyiknél az órámat állítom át, a másiknál az időbeosztásomat. A következő hetekben az időmmel, a hajszálaimmal és az életkedvemmel egyenes arányban a bejegyzéseim terjedelme is csökkeni fog, ezért előre is elnézéseteket kérem... Sajnos nagy úr az egyetem, az esetleges utóvizsga pedig még nagyobb, így a szenvedélyemnek és a kötelességemnek is osztoznia kell a napi 24 órán.

Vizsgák ide vagy oda, a hangulatomon jelentősen dob, hogy végre nem kell jegesmedveként elhagynom a lakást és próbálkozhatok a lengébb, nyáriasabb darabokkal is. Régóta kacérkodom egy white on white szetten, de eddig mindig megakadtam a nővérke jelmez szinten, rendszerint úgy éreztem magam mint egy kórházi ápoló, így minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Saját magam kárára tett kísérleteim után azonban végre sikerült megtalálnom az összehangot fehér és fehér között és egyre bátrabban kombinálok, mind a fazont, mind a textúrát illetően.
Ebben a szettben a fehér diktálta összhangot bézzsel törtem meg, melynek része lett ez a H&M cipő is. Kétségtelenül elnyeri a "naponta szembejön velem" címet, de annyira kényelmes és könnyen kombinálható, hogy ebben minden rosszérzés nélkül erősítem a tulajdonosok táborát. :)
blézer, cipő, táska, öv: H&M; nadrág, top: ZARA
karkötő: Bijou Brigitte; óra: Michael Kors

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: