Pages

Search This Blog

2016. január 26., kedd

LESZEL A VALENTINOM?


Hivatalosan is vége az ünnepeknek, ketyeg az új év órája. Még mindig látok egy-egy szebb napokat látott karácsonyfát az utakon, még a fényáradat sem került le minden házról, de az üzletek polcain már kegyetlenül utat törnek a szezonális ünnepek figurái és szorítják egyre kisebb helyekre a leértékelt karácsonyi dekorációt. Január végét írunk, a szeretet ünnepe lassan teret enged a szerelem ünnepének. 
A Valentin nap minden korszakunkban vagy életkorban más jelentéssel bír, és különbözőképp éljük meg akkor is, ha épp párkapcsolatban, vagy ha egyedül élünk. A különbözőségek ellenére azonban van, ami közös: az odafigyelés és a törődés. Hogy lekorlátozható-e ez egyetlen napra?! Korántsem, viszont szükségünk van arra, hogy lelassítsunk és időt szenteljünk egymásra – vagy épp kapcsolat hiányában magunkra.
Minden évben tartom magam ahhoz, hogy az év többi napján nyújtott odaadás sokkal jobban meghatározza egy kapcsolat barométerét, ugyanakkor hiszek abban is, hogy mindenkinek és minden párkapcsolatnak jót tesz a plusz odafigyelés. Ez a nap pedig erről kell hogy szóljon. A szerelem nem egzakt tudomány – hogy egy ismerősen csengő mondatot idézzek, 'minden párnak megvannak a maga szabályai'. Így hogy az a bizonyos plusz miben nyilvánul meg, azt minden pár saját szabályai, igényei és szükségletei határozzák meg. Legyen ez több együtt töltött idő, új élmények, egy közös utazás, egy csokor virág, egy otthoni közös főzés vagy akár egy szép új fehérnemű.

A Triumph pályázatának köszönhetően alkalmam nyílt különböző fazonú, stílusú és kidolgozású modellekkel megismerkedni, olyanokkal, amelyek legalább annyira kifinomult kiegészítői a tökéketes Valentin napi estének, mint egy kis eleganciával fűszerezett hétköznapnak. Válogassatok az aktuális kollekcióból, és győződjetek meg Ti is arról, hogy sokszor ez a kis láthatatlan apróság is képes óriási pluszt jelenteni – nemcsak a párodnak, hanem magadnak is.

TRIUMPH SHAPEWEAR

Vannak olyan alkalmak, amikor gyorsan kell cselekedni. Ilyenkor elhatározzuk, hogy egy hét alatt ledobjuk mindazt a súlyfelesleget, amit az elmúlt egy évben szedtünk fel, radikális változtatásokba fogunk és mindent megteszünk azért, hogy passzoljon ránk a gondosan kiválasztott ruhánk, ami ugyan kicsit szűk itt-ott, de nem baj, hisz úgyis belefogyunk addig. Én az esetek többségében ilyenkor a futópad kapaszkodója helyett az alakformálókba fogódzkodom, hatékonyabb és látványosabb csodaszer minden rapid fogyókúránál. Fél perc alatt mínusz három kiló nem rossz üzlet.
Szerencsére már leáldoztak azok az idők, amikor kínkeserves munkába telt belepréselni az utolsó négyzetcentiméternyi felületet is az alakformáló harisnyába, ami centiről centire gördült lefelé az első pár megtett méter után. Helyette viszont megjelentek azok az alakformáló fehérneműk, amik anélkül képesek csodákat művelni, hogy árulkodna róluk az eredeti funkciójuk. A Triumph Sheer Velvet Sensation fehérneműje kicsit sem emlékeztet a képzeletünkben uralkodó, hagyományos alakformálókra. A szilikon derékvonal garantálja, hogy az alsórész ne csússzon el, a varrás nélküli szegélyek láthatatlanok maradnak a ruha alatt, a meglepően erős tüll és a puha bársony pedig épp ott formáz, ahol arra leginkább szükségünk van. Mindezt egy elegáns és kifinomult fehérneműbe bújtatva. 





TRIUMPH EVERYDAY

Hiszem, hogy a Valentin nap nem csak a szerelmespárokról szól, hanem azokról is, akik egyedül töltik ezt a napot. Gyakran elfelejtjük, hogy a saját magunk irányába tanúsított törődés is figyelmet érdemel – ez is a kulcs ahhoz, ami hosszú távon meghatározza a kapcsolatokhoz való hozzáállásunkat. Köztudott, hogy aki jól érzi magát a bőrében, azon kívülről is visszaköszön az a fajta magabiztosság és kisugárzás, amivel nemcsak a társát, de számos pozitív tényezőt is bevonz a mindennapjaiba.

Az igényes fehérneműnek kiemelkedő szerepe van, és nem csak akkor, ha párkapcsolatban élsz. Noha csupán egy ruha alatti réteget képez, mégis sokkal magabiztosabbnak és különlegesebbnek érezheted magad ennek a pár négyzetcentiméternyi  felületnek köszönhetően. A Triumph Everyday kollekciója a hétköznapi eleganciát testesíti meg, ahol a klasszikus fazonokat többek közt csipkével, és ezzel a különleges fényesebb textúrájú virágmintás anyaggal borították. Ezek a fazonok tökéletes kiegészítői a mindennapoknak – a kosarak könnyű, légzárványos technikával készülnek, így egész nap kényelmes érzetet nyújtanak.

A Triumph elkötelezett abban, hogy segítsen megtalálni a nőknek a számukra – méretben és fazonban – legideálisabb melltartót, ezért alakították ki a Találd meg az Igazit programjukat, melyről ITT olvashatsz. Látogass el az üzletekbe, találd meg a számodra legideálisabb fazont, majd nincs más hátra, minthogy te is megtaláld magad mellé az Igazit.









TRIUMPH S/S 2016

Akárki is mondta, hogy a férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út, bizonyára még nem találkozott ezekkel a finom csipkéből készült, minimális merevítéssel ellátott csipke melltartókkal. A részletekig kifinomult kidolgozás jellemzi ezt a fazont; egyaránt merész, de mégsem kihívó, kényelmes, de korántsem hétköznapi, és legalább annyira bájos, mint amennyire kacér. Tökéletes kiegészítője a Valentin napi estének. 




TRIUMPH HÁLÓRUHA

A bordó szín számomra magabiztosságot, céltudatosságot, merészséget és szerelmet szimbolizál. Ez a szatén, selymes tapintású hálóing az egyik kedvencem a kollekcióból – kacérságot visz az egyszerű hétköznapokba, és emlékezetessé teszi a különleges alkalmakat.
A csipkebetétek és a szín játékossága tökéletes kiegészítője az estéknek, pont annyit enged láttatni, ami még különlegesebbé teszi a megjelenésedet. Tervezzetek bármit Valentin nap estéjére, ebben sosem leszel sem túl- sem pedig alulöltözött. 





Fehérneműk: Triumph | Nyaklánc: Avocada 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: