Pages

Search This Blog

2014. február 19., szerda

RAINY DAY


Az igazat megvallva szeretem amikor esik. Szeretem az illatát, elmossa a koszt az utcáról, a sok utcai zaj közül pedig kiemelkedik az egységes moraja, aminél kevesebb megnyugtató dolgot ismerek.
Igaz mindezt leginkább az otthon melegében szeretem szemügyre venni; kicsit sem nyugtat az illata vagy a hangja, ha -szokásomhoz híven- az otthon felejtett ernyő nélkül kell eljutnom az úticélomhoz.
(Ennek megfelelően sorban állnak az alkalomadtán vásárolt, életet mentő kínai esernyők a szobámban, egyenes arányban állva az esős napok számával.)

Ebben az időben igyekszem a kényelmet az elegancia elé helyezni, szóval zömében letudom az ilyen napokat egy pulcsi-gumicsizma kombóval. Amióta viszont szert tettem erre a burgundi cipőre még akkor is ebben kopogok, ha egyedül vagyok otthon, úgy megszerettem – na igaz, nem a kényelmes volta miatt. Sokkal inkább magával ragadott, ahogy visszatükrözte az járda nedvességének csillogását, így nem volt kérdés, hogy ez lesz az outfit posztom kulcsdarabja.

A szett további részeit nem bonyolítottam túl, igyekeztem az egyszerűség elvét követni, ezért egy tónusban hasonló szürke pulóvert és kabátot választottam, a kényelem elemeit pedig a farmer növelte tovább.
Az igazsághoz tartozik, hogy életem egyik legrosszabb vétele volt ez a felső, amióta a gardróbomban áll minden ruhadarabom úgy néz ki, mint egy frissen kozmetikázott pulikutya. Tanulság: ha egy ruha már a próbafülkében egy pamutgyárnyi szöszt kreál, akkor - ha fájó szívvel is-, de hagyjuk meg a többi gyanútlan vásárlónak.





Minden ruhadarab és a cipő: ZARA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: