Pages

Search This Blog

2016. december 11., vasárnap

A TÖKÉLETES FEHÉRNEMŰ TITKA


Egy éve nagykövetként erősítem a Triumph csapatát. Ezidő alatt nemcsak rengeteg élménnyel, jó kedvvel, baráttal és számos gyönyörű szettel gazdagodtam, hanem megannyi tapasztalattal is.
Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy olykor mennyire nehéz kiválasztani, hogy számunkra melyik az ideális fazon, a jó méret, vagy akár melyik az a márka, amely olyan termékeket kínál, amely minden elvárásunknak eleget tesz. Hiszek abban, hogy egy jól választott fehérnemű nemcsak esztétikailag hat ránk, hanem lelkileg is. Gondolj csak arra, hogy milyen jó érzés, ha a ruhád alatt egy olyan darab lapul, ami egyfajta láthatatlan korrektúraként formál – mennyi önbizalmat adhat az, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. Az elmúlt év tapasztalatain felbuzdulva készítettem egy kérdőívet, amellyel nagy örömömre várakozásomon felüli kitöltői létszámot sikerült elérnem, amelyet ezúton is nagyon köszönök. A célom az volt, hogy rávilágítsak a jól választott fehérnemű fontosságára, egyfajta görbe tükröt tartsak, rácáfoljak a sztrereotípiákra, és bemutassam azt, hogy minden női testnek megvan a maga szépsége, alkattól függetlenül.



A kérdőív eredményeinek tanulmányozása során az egyik legnagyobb meglepetést a nők testképükkel való elégedetlensége okozta. A megkérdezettek háromnegyede nem elégedett az adottságaival, ezen belül pedig örülnének nagyobb és feszesebb idomoknak. A másik kiugró arány a számukra ideális méret és fazon megtalálásában volt. A válaszadók fele nem tudatosan választ méretet, hanem a próbálgatásokra hagyatkozik, valamint szintén a nők fele érezte úgy, hogy még nem találta meg azt a fazont, amely minden szempontnak megfelel. Azt hiszem, az okok miértjei egyaránt keresendők a termékekben és a gondolkodásmódunkban egyaránt. Az előbbi eredményre fókuszálva igyekszem a közhelyeket a sarokban hagyni, azonban azt hiszem, hogy ismét a porondra kívánkoznak azok a gondolatok, amelyeket szerencsére már egyre több fórumról hallunk. Nem kell mindannyiunknak a konfekcióméretek alsó csoportjába tartozni; minden nő a maga sajátos bájával szép. A közösségi média implantátumként ülteti a fejünkbe a tökéletes alakról szóló elvárásokat, és erőlteti ránk azt, hogy ami ettől eltérő, az nem esztétikus. Attól, hogy az egyik nap a tésztát kívánod meg, a másik nap meg egy hamburgert, vagy nem a protein kémiai szerkezete volt a jeled az oviban, attól még nem kell azt sulykolnod magadnak, hogy miért nem vagy elégedett a tükörképeddel. Önmagunk elfogadása egy hosszú folyamat, azonban ha nem hasonlítgatjuk magunkat máshoz, és a saját énünk értékeit helyezzük az előtérbe, hiszem, hogy szakítani lehet a 21. század "betegségével". Ehhez csatolnám vissza az utóbbi kérdéskör válaszait is. A jó méret és fazon megtalálása a kényelem és a külsőségek mellett adhat még egy kis pluszt is. A magabiztosságot. Próbáld csak ki, milyen, ha felveszed az egyik olyan melltartód, ami nem annyira előnyös számodra, majd vegyél fel egy olyat, amely minden tekintetben kiemeli az erősségeidet és elfedi az esetleges hibákat. Ugye, hogy mennyit számít egy sokszor láthatatlan kiegészítő?! Szerencsére a válaszokból is az tükröződött vissza, hogy a fehérnemű ugyanolyan fontos darabja egy öltözéknek, mint más ruhanemű, és döntő hatása van a testkép elfogadására is.


A Triumph régóta hirdetett célja többek között az is, hogy a fenti problémákat orvosolva nők ezreinek segítsen megtalálni az "Igazit" – kortól, fazontól, testalkattól függetlenül. Az üzletekben lehetőséged nyílik egy személyes méret tanácsadásra, ahol pontosan meg tudjátok határozni a számodra megfelelő méretű melltartót, és alkalmad nyílik arra is, hogy egy százharminc éves múltra visszatekintő márka termékeiből válassz. 


A válaszadók döntő százaléka az 5000.- forint alatti összeget jelölte meg a melltartókra költött értékként, ugyanakkor vágyik az időtálló és minőségi darabokra. Ami engem illet, maximálisan hiszek abban, hogy sokszor egy tárgy ára nem azonos az értékével; vannak azonban olyan termékek, amelyekre érdemes néhány alkalommal többet költeni – klasszikusan ilyen a melltartó is. Egy gyengébb minőségű darab sokszor hamarabb megy tönkre, mint egy tál húsleves a hűtőben. Elsárgulnak, kibolyhozódnak, kicsúszik belőlük a drót, és az ember lánya végül sokkal többször költi el azt az kisebb összeget, mintha egyszer vesz egy kicsit többért egy olyat, ami az ötszázadik használat után is melltartó marad. Ha nincs lehetőségetek arra, hogy az egész gardróbot költségesebb minőségi darabokkal töltsétek fel, akkor vegyetek tervbe két szettet – egyet, ami abszolút basic darab és szinte mindennel kombinálható, és egyet, ami különlegesebb a megszokottól. 


Az elmúlt évben számos fazont próbálhattam fel a Triumph aktuális kollekcióiból, és mind egytől-egyig a szívembe lopta magát. Az egyik legkedvesebb a márka egyik állandó kollekciója, az Amourette volt. Nagyon vártam már, hogy kipróbáljam ezt a régóta nagy sikernek örvendő családot, kíváncsi voltam, hogy mi az a plusz bennük, ami ennyire ikonikussá teszi őket. A másik ok, hogy rajongom a csipkéért és a kifinomult vonalvezetésért, amelyek mind egyesültek ezekben a modellekben, miközben minden szeglete nőiességet pulzál a viselőjének. Utóbbi az a tulajdonság, amelyet szeretek keresni a fehérneműkben is. Fontos az anyaghasználat, hogy megőrizze a klasszikus vonalakat, de legyen benne játékosság, ne legyen túl kihívó, és persze kiemelkedő számomra az is, hogy jól érezzem magam bennük. Hiszek abban, hogy a magabiztosság a nőiesség egyik alappillére, ezért a fazonok választásakor törekszem arra is, hogy ne csak a külsőségek kerüljenek előtérbe. Az Amourette Spotlight modelljében ezek mind egyesültek. A szivacsos kosarak ideális tartást nyújtanak, a merevítő nem kelt szoros érzetet, a felhasznált finom anyag pedig egész napos komfortot nyújt. Az egyik kedvenc részletem a pántoknál megbújó csipke, szerintem gyönyörű pluszt ad a megjelenéséhez.
Hamarosan hozom Nektek a másik kedvenc darabomat is a karácsonyi kollekcióból, addig pedig ne késlekedjetek – látogassatok el az egyik márkaboltba, vegyetek részt egy méret tanácsadáson, és használjátok ki az ajándékozás örömét saját magatokkal szemben is.

Con amore,
Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: