Pages

Search This Blog

2015. augusztus 6., csütörtök

NYÁRI LELTÁR

Hihetetlenül gyorsan repül a nyár; szinte még el sem kezdődött, de a naptárra pillantva gyorsan kijózanodok, hogy már augusztust írunk. Noha még eszem ágában sincs előre temetni a forró napokat, kissé kezdek visszatekintésként nézni az idei nyárra, és nosztalgiázva nézem a telefonomban sorakozó képeket. Szerencsés vagyok, idén két, a szívemhez legközelebb álló helyre is eljutottam, így nem lesz nehéz kivárni a jövő nyarat – energiából, életkedvből és szépségekből megint egy évre megtankoltam, eképp teljes elégedettséggel dőlök hátra és nézek elébe az őszi napoknak. 
Az utazásokat mindig is egyfajta doppingszerként éltem meg, legyen az egy hét vagy kettő, vagy akár pár nap, mindig ezt a fajta kikapcsolódást tartottam a fejem teljes tisztítókúrájának, nem pedig az otthoni pihenést vagy az éjszakai csapongásokat. Ugyanitt kiemelendő, hogy akár valódi doppingra is igényt tarthatnék egy-egy családi kiruccanás alkalmával, kiindulva abból, hogy Apukám parancsnokot megszégyenítő módon ébreszti a "tábort", felkelünk a nappal együtt, majd kimerítjük a turizmus fogalmát. Az eleinte terhelőnek gondolt szokását az évek során én is magamra ragasztottam, így ma már a Szerelmemen élem ki a Vaslady énemet, és másodállásban működő, önjelölt idegenvezetőként töltjük a nyári vakációt. Hogy mindez a láblógatásról, medencékről és all inclusive-ról szól-e?! Nem, egy nap után eret is vágnék a "Do not disturb" táblával. Szükségem van az idegen kultúrákból ért inpulzusra, a történelem megismerésére, a helyiek életérzésére és az adott helyen uralkodó légkörre, amelyeket egy szálloda komplexum falai között nem kapok meg. Szerencsére mindebből kijutott idén, sőt a látóterem sem olyan szűkös, mint korábban.
A idei nyár másik élménye az unokatestvérem és a barátnőm esküvője volt. Ugyanabban az időpontban, más helyen – ezzel megvalósítottam a nem lehetsz egyszerre két helyen tézis megdöntését. Pozitívumok: egyszer kell elkészülnöd és ráadásul dupla menüt kapsz; negatívumok: mindenhol pont lekésel valamit. Mindezek ellenére a nagy nap(ok) nagyon szívmelengetően és érzelgősen teltek, plusz pontként pedig a csokrot is elkaptam, úgyhogy kedves Tamás, tudod. 
A fotók épp az esküvők előtt készültek, a koszorúslányi teendők előtt még jutott egy kevés idő arra, hogy le tudjunk kattintani pár pillanatot. Természetesen nem shortban kísértem a nap főszereplőit az oltár elé, viszont az ünnepi hangulat az egész napomat átjárta, így már reggeltől kezdve szükségét éreztem, hogy mindez ez az öltözékemen is megjelenjen – ezért esett a választás erre a gyönyörű nyakláncra. Jó döntés volt... ;)

Con amore,
Zsófi










Felső, Nadrág, Ing: ZARA | Táska: MANGO
Nyaklánc: AVOCADA | Cipő: Cin Cin Amica


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: