Pages

Search This Blog

2015. augusztus 30., vasárnap

LAST DAYS OF SUMMER

Épp egy nyárvégi nyaraláskor írom ezeket a sorokat, ahol az esti csípős idő ellenére még javában tombol a nyár, és a sós levegő olyan részegítő, hogy szíved szerint sosem hagynád el a partmenti településeket. Ennek ellenére sosem voltam egy hableány típus, boldogan megvagyok anélkül, hogy napokon keresztül grillcsirkére pirítsam magamat a napon; sokkal inkább vonz a tenger hangja és az a nyugalom, amit ez áraszt magából. Ennél fogva az "egy szál bikinit hoztam el az útra" nálam nem opció, kénytelen vagyok súlyzóként cipelni magammal a bőröndöt, ha útra kelek. 
A puttonyom főként alapdarabokat tartalmaz, olyanokat, amelyek remekül kombinálhatóak egymással, jellemzően egyszínűek vagy egy tónusban mozognak, így nem kell nomádként magammal húznom az egész gardróbot, hogy minden szett tökéletesen komponált legyen. Igaz, korábban – túlságosan is – nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy mit húzok magammal a bőröndömben, így helyet kaptak az egy-egy öltözékhez illő cipők és táskák, na meg sok olyan darab, amit azért tettem be, mert a biztonság kedvéért igyekeztem a Föld összes éghajlatának megfelelő ruhát magammal húzni.
Mára már megtanultam, hogy mi az, amire tényleg szükségem lesz egy külföldi úton, és hogy nem kell mindig számítani az apokalipszisre, mikor a meleg ruhákat hajtogatom a nyári vakációra. Épp ezért mindig kiválasztok 3-4 olyan ruhadarabot, amik alappillérként működnek, majd ezekhez képest válogatom a többi darabot és a kiegészítőket. Az utóbbiakat illetően nagy kedvenc a Daniel Wellington, ami remekül társul azokhoz a basic darabokhoz, amiket az ember lánya magával visz egy utazásra. Klasszikus, letisztult és szinte mindennel párosítható. Ha Ti is rajongtok érte, vagy még csak szemezgettek ezekkel az órákkal, akkor van számotokra egy jó hírem! Szeptember 30-ig lehetőségetek van felhasználni a kedvezményre jogosító kódomat – sensodellamoda – a www.danielwellington.com-on, így 15%-ot spórolhattok a végösszegből. 

A bejegyzésben szereplő képekről egyelőre nem árulhatok el sokat, remélem lesz majd lehetőségem, hogy meséljek a fotók apropójáról. Addig is használjátok ki a nyár utolsó napjait és élvezzétek ki ezt a pár forró napot!


Con amore,
Zsófi











Ruha: MANGO | Blézer: HM | Kalap: ZARA | Öv: HM
Táska: MICHAEL KORS | Cipő: ZARA 
Nyaklánc: ALDO
Óra: DANIEL WELLINGTON 

Do you love Daniel Wellington watches? Use my discount code – sensodellamoda – and you will get 15% off on www.danielwellington.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: