Pages

Search This Blog

2015. augusztus 13., csütörtök

HOT IN THE CITY

Júliusban végre sikerült egyeztetni az óráinkat Brigivel, a Fashion feeds me bloggerével, és összehoztunk egy régóta tervezett randit, amit képekkel is igyekeztünk megörökíteni. A délutánt a Bazilikában kezdtük, ugyanis már jóideje szerettünk volna letáborozni a város felett és onnan gyönyörködni az elénk táruló látképben. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy felérve egyből megnő a vallási elhivatottak száma, hiszen addigra örömmel konstatálod, hogy hála Istennek, nincs több lépcső. Ámen. A kánikula egyébként már ekkor megszállta a várost, így az első magaslati fuvallatnál valóban volt miért hálálkodni, sőt legalább helyben voltunk, hogy a felfelé tett összes oda nem illő kijelentést rögvest meggyónjuk – még akkor is, ha a megbánási lista első helyén az állt, hogy hosszú ujjú inget választottál a 40 fokban. A napot végül egy vacsorával zártuk, isteni volt. 

Nagyon örültem, hogy végre volt alkalmunk összefutni, hiányzott már a napjaimból ez a csupamosoly lány. Brigivel egyébként évek óta ismerjük egymást, a The Sense-nél dolgoztunk gyakornokként, mikor összesodort minket az élet, majd szinte egyszerre láttunk neki a saját oldalunk felépítéséhez. Azóta tartjuk a kapcsolatot, és nagyon örülök, hogy a blogja fejlődését az első billentyű leütésétől kezdve egészen mostanáig követhettem és gyönyörködhettem abban, hogy az hogyan lesz hónapról hónapra egyre szebb és tartalmasabb. 
A magunk részéről elmondhatom, hogy imádtuk a közös bejegyzés végeredményét, és bízunk abban, hogy a Ti tetszéseteket is elnyeri majd, ugyanis biztos, hogy nem ez volt az utolsó közös kollaborációnk.

Con amore,
Zsófi


BRIGI: 
szoknya: second hand | top: Oysho | cipő: Zara | óra: Daniel Wellington

ZSÓFI:
ing, táska: H&M | szoknya: Zara | cipő: Mango | óra: Michael Kors

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: