Pages

Search This Blog

2014. április 1., kedd

ÚTON-ÚTFÉLEN

Az utóbbi hetekben a barátommal igyekeztünk a téli időszak monoton hétvégéit változatos programokra felváltani, így kihasználtuk az elmúlt hetek adta jóidőt és ízig-vérig magunkba szívtuk a tavaszt.
Egy március eleji közös túrán felbuzdulva kezdtünk rendszert csinálni a hétvégi kiruccanásokból, így amikor csak időnk engedi ellátogatunk egy-egy hazai nevezetességhez. Legfőképp várak és a természet adta apró csodák szerepeltek az eddigi – főként kelet-magyarországi – palettánkon, de valójában a határ a csillagos ég.
Közhely, de kétségkévül a legtöbben úgy választunk külföldi úticélt, hogy a saját értékeinket fel sem fedezzük. Kicsit olyan ez, mintha lenne a garázsban egy vadúj és méregdrága autónk, de mi mindig csak más kocsijával furikáznánk. Hozzáteszem, imádok utazni, a repülés és a külföldi kultúrák megismerése mind az évek során kialakult szenvedélyeimet erősítik, de jó néha legalább egy napot a saját "autómban" tölteni. Meggyőződésem, hogy ha ismered az országodat, ismered magadat is... Azt aki vagy, azt ahonnan indultál.
Ahogy írtam, a lehetőségek tárháza meglehetősen széles; a mi útjaink közül a szalajka-völgyi séta, a boldogkőváraljai vár, a síkfőkúti tavaknál eltöltött piknik és a Tisza-menti kirándulások lopták be magukat leginkább a szívembe.

A mai outfit képeket a fent említett túrákhoz igazítottam. A jelenlegi időjárás minden próbálkozásom ellenére még nem engedi meg az egész napos lenge öltözetet, a layering viszont pont azért az egyik legjobb "találmány", mert úgy játszhatsz a rád pakolt rétegekkel, ahogy éppen a kedved és az idő tartja.






"Otthona sokfelé lehet az embernek, hazája csak egy van."
                                                                                 (Popper Péter)

nadrág: ZARA, kabát: Mango, kötött pulcsi: Stradivarius, kockás ing: Mango, óra: Michael Kors, gyűrű: YSL, cipő: Salamander

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: