Pages

Search This Blog

2014. február 5., szerda

Welcome on board!

Azt hiszem az elmúlt hetekben kiérdemeltem a legrosszabb blogger díjat, hiszen az utóbbi időben sajnos minden teendőm mögé szorult az írás. Egyik vizsgáról estem a másikra, a könyvtáros nénire már kezdtem úgy tekinteni, mint egy pótnagymamára, az érdeklődési köröm pedig legnagyobb bánatomra leszűkült a polgári perrendtartásra - ami pont olyan vacak, mint ahogy hangzik. Szerencsére ezeket azonban -egy kis utóízzel- mára már magam mögött tudhatom, úgyhogy végre folytathatom a blogolást ott, ahol abbahagytam.
Az elmúlt időszakban rengeteget gondolkodtam azon, hogy hogyan tehetném még színesebbé az oldalt, hogyan adhatnám bele még jobban azt, ami én vagyok. Noha a blog neve és az eddigi koncepció köt a divattal kapcsolatos bejegyzésekhez, szeretném ha még több oldalamat megmutathatnám az írásaimon és persze a hozzájuk társuló képeken keresztül. Ennek eredményeképpen jutottam arra az elhatározásra, hogy az oldal az outfit képeken túl több alappillérből fog állni, bízva abban, hogy így még több ember leli majd kedvét a blogom olvasásában. Mindez ellenére azonban továbbra is szeretném tartani magam az eredeti elképzelésemhez, miszerint nem szeretnék önjelölt stylist lenni, aki egyik pillanatról a másikra úgy véli, hogy ismeri az öltözködés csínját-bínját, illetve aki Anna Wintourként terjeszti az igét az épp aktuális divatról – így továbbra sem tervezem, hogy bárminemű divathír napvilágot látna a blogon. Ezzel szemben azonban több "rovatot" szeretnék bevezetni, úgy mint például a főzés, utazás, DIY ötletek, illetőleg egy-két lakberendezési tanács. Ezek azok, amelyek inspirálnak, amelyekre szívesen szánok időt és amelyekben örömömet lelem, szóval miért ne kapnának ezek a témák is helyet az 'internetes naplómban'?! 

A fentieken túl szeretnék még egy számomra óriási hírt megosztani Veletek, amelyet korábban már a facebook oldalamon is közzétettem. Pár hónapja kaptam egy e-mailt a streetfashionbudapest.hu oldal egyik munkatársától, mely szerint Lakatos Márk kiválaszotta az Oldal archívumából az egyik képemet, amelyet szeretne megjelentetni a legújabb könyvében. Leírhatatlanul boldog voltam, alig vártam, hogy a kész könyvet a kezemben tartsam. Legnagyobb meglepetésemre egy teljes oldalon köszönt vissza a kiválaszott kép, így a fokozhatatlannak gondolt örömömet sikerült még teljesebbé varázsolni. Itt is szeretném még egyszer megköszönni mind Márknak, mind a streetfashionbudapest.hu-nak hogy hozzájárultak ahhoz, hogy egy lépéssel közelebb kerüljek az álmaimhoz.
Nektek pedig csak ajánlani tudom a fent említett TE ÉN / ÉN TE című könyvet, amely minden elképzelésemet felülmúlta: divat, gasztro, "budapesti cool-túra", személyreszabott szépségtippek, ergo minden, ami egy ilyen témájú könyvet kiemel az egysíkú tematikájú, csak egy dolgot középpontba helyező könyvekkel szemben. 

Végezetül pedig szeretném megköszönni annak a sok embernek a támogatását, akik rendíthetetlenül elviseltek és drukkoltak az elmúlt 2 hónapban, valamint azt a sok energiát, amit azoktól kaptam, akik a blog szünetelése alatt is kitartottak mellettem.

Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: