Pages

Search This Blog

2013. augusztus 27., kedd

FLORAL PRINT TROUSERS

Az igazat megvallva sokáig tartottam a virágos nadrágoktól, mindig úgy éreztem, mintha a nagyszüleim hálószobájának a tapétáját húznám magamra. Az idei őszi darabok azonban annyira szépek, hogy még akkor sem szedném le őket magamról, ha én is EBBE a hibába esnék.








Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem Nektek néhány verziót, hogy az itt szereplő összeállításon kívül még mivel viselném ezeket a "mini virágoskerteket":

farmerinngel:

A farmering a ruhatáram egyik kulcs- és alapdarabja, annak ellenére, hogy kisebb koromban gyakorlatilag ez volt azon ruhadarabok egyike, amit semmi pénzért nem vettem volna fel.
Mára azonban szinte mindent el tudok képzelni vele, az ilyen fazonú nadrágokhoz pedig akár betűrve, akár középen összecsomózva tökéletes választás!

bőrdzsekivel, biker boots-al

Válassz egy sötétebb tónusú nadrágot az őszi napokra és dobd fel egy fekete bőrdzsekivel -amit akár a derekadra kötve is hordhatsz a melegebb napokon.

Fehér inggel, babacipővel

Számomra ez az egyik legbájosabb összeállítás. Sajnos megszállott fehér ing mániás vagyok - biztos mély nyomot hagytak bennem az évnyitók és az évzárók-, így természetesen ez sem maradhat ki a sorból. Egy ehhez hasonló nadrág például remekül társulhat hozzájuk!


Végül egy jó tanács: ha nem akarsz úgy festeni, mint egy Zsolnay étkészlet, akkor hanyagold a virágos alsókhoz a szintén virágmintás felsőket!



Floral print trousers: Zara; Shirt: Zara; 
Rings: H&M; Bracelet: ALDO;  
Watch: Michael Kors; Shoe: Zara


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Shop my favourites: