Pages

Search This Blog

2013. július 24., szerda


YELLOW IS THE NEW BLACKAki ismer az tudja, hogy alapjáraton le sem lehet rólam szedni a fekete ruhákat. Tudom, hogy sokak számára unalmas és egy idő után már úgy nézek ki, mint egy amatőr rocker, de számomra akkor is a gardróbom egyik meghatározó színe marad. Idén nyárra azonban kicsit kiszortíroztam a halálmadár cuccaimat és új színekkel töltöttem fel a ruhatáram.

Ebben a szezonban az egyik nagy szerelmem a sárga lett. Eleinte kicsit tartottam ettől a színtől  –egyrészt az állatbarát énem a bogarak vonzására nem terjed ki, másrészt sokáig éltem abban a hitben, hogy a sárga csak a virágoknak és a modelleknek áll jól–, de utólag beláttam, hogy nem csak a kedvemnek tesz jót ez az élénk szín, hanem az összeállításaimnak is.
Az itt szereplő blézer nálam az utóbbi idő egyik legjobb befektetésének lett kikiáltva. Remekül megállja a helyét basic darabok mellett, de a hűvösebb nyári esténken egy mintás ruhához párosítva is telitalálat.  


Jeans: ZARA, Shoes: ZARA, Shirt: H&M, Blazer: ZARA, Bracelets: I am
Watch: Michael Kors A képeket köszönöm Simon Péter Photography-nak!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Zsófi,

    Amennyiben érdekelne téged a Fashionfave csapatába való bekerülés, mint szerkesztő, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatat az info kukac fashionfave.com címen. Sajnos közvetlen címet nem találtunk hozzád a blogon.
    Várjuk a leveledet,
    Fashionfave

    VálaszTörlés

Shop my favourites: