Pages

Search This Blog

2013. július 28., vasárnap

SUNDAY FUNDAY


Amióta Isten megteremtette a nem átlátszó fehér nadrágot, azóta minden nyáron beszerzek egyet. Kifinomult, elegáns, és szinte mindennel színnel hordható - így ideális partner a sietős, "10 percem van elkészülni" reggeleken. Személyes kedvencem púderszínekkel, sárgával és smaragdzölddel párosítva.
Mindemellett a hosszú verzióknak akad egy szépséghibája. Szinte pillanatok alatt "ombre lesz" a kosztól, így célszerűbb olyat választani, ami legalább öt centivel a föld fölé ér.
Gyors értelmező kéziszótár funkcióba váltva, nálam a fehér színű leggings nemcsak, hogy nem minősül nadrágnak, de még a retinám is kiég egy-egy darabtól. Biztos akad néhány ember, akiknek jól áll...miközben otthon takarít, de célszerűbb inkább a boltban hagyni ezeket a feszülős csodákat.

A rajtam lévő virágos ing egyből szerelem volt – még akkor is, ha első ránézésre sokak számára nagymamám viaszkosvászon terítőjére emlékeztet. Az igazat megvallva sosem szerettem a túldíszített ruhadarabokat, és valahol már ez is a határokat feszegeti, de én imádom!










Shirt: Zara; Pants: Mango (old, similar here); Shoes: Guess; Bag: Zara; Watch: Michael Kors; Rings: Bijou Brigitte, Bershka


Simon Péter Photography

4 megjegyzés:

  1. Milyen magas vagy?Egyébként isteni ez az összeállítás!!:)

    VálaszTörlés
  2. Sokat állhattam az esőn, mert 182 centire nőttem :)
    Nagyon jól esett amit írtál, köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látszott a képen,hogy magas vagy!:) Engem is hasonló "mérettel" áldottak meg,tök jó,hogy mersz felvenni magassarkút!:))

      Törlés
  3. Inkább csak akkor hordok magassarkút, ha a barátnőimmel kimozdulok, illetve ha tudom, hogy van még férfi 180 centi fölött :))

    VálaszTörlés

Shop my favourites: